www cazare in predeal

Wiki Article



cazare pentru predeal
țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din interior

„Transylvania Log” nu este doar un ”complicated” de circumstance tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe treatment ți-o dă fiecare colțișor.

Situata intr-o zona linistita a orasului, pe un platou intins aflat la intrarea dinspre Bucuresti in oras, CasaTudor este locul suitable pentru a va petrece clipele de neuitat la munte. Vederea superba spre Muntii Baiului si ...

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul excellent atat pentru intalnirile Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei care doresc sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe web page-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web-site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

“The extremely at ease bed along with the local climate that designed our remain improved, and last although not minimum, the swimming mai multe pool, jacuzzi, sauna and breakfast place made for your stress-free and pleasant stay”

Cafe gourmet cu produse locale doar pentru turiștii cazați. Am strâns gusturile și tradițiile din toate bucătăriile lumii, pentru a crea un meniu cazare evergreen predeal excellent de asezonat cu prospețimea și liniștea naturii. Preparatele gustoase cazare predeal cabana sunt preparate după o colecție de rețete secrete, a căror gust este dezvăluit cu fiecare îmbucătură.

Большой дом, для большой компании. Не далеко от Брашова, Синая и Брана. Есть развлечения - бильярд, пинпонг, дартс, бассейн. Очень понравилось, vezi tot мы отдохнули.

Gaia Villa Predeal se află în Predeal și oferă unități de cazare cu WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și o terasă.

Inexperienced Lawn Villa se află în Predeal, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la Online WiFi și vedere la munte.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să deal withți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Apartamentele sunt foarte dragute, aproape de DN dar suficient de departe incat sa nu se auda galagia. Doamna de la receptie a fost foarte amabila, apartamentele sunt spatioase si curate, iar terasa era imensa. Au loc de parcare in cazare predeal piscina sauna spate, clar as mai sta acolo cand as mai ajunge in Predeal

– Casa Bunicilor se afla pe strada Avram Iancu la doar ten moment de mers pe jos pana in centrul orasului;

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să experienceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page